Za začetek proti Korošcem

Žreb in razpored tekem v II. slovenski moški odbojkarski ligi za sezono 2010/2011 je opravljen! Odbojkarji Hoč bodo prvo tekmo odigrali 16. oktobra, ko bodo v domači dvorani gostovali Korošci – ekipa Fužinarja Metala Ravne.

Nova sezona v drugi ligi bo postregla tudi z nekaterimi novimi odbojkarskimi klubi. Dva kluba, Braslovče in Ekipa Marchiol II,  sta se med drugoligaško konkurenco prebila iz tretje lige (kot prvaka vzhodne in zahodne skupine III. lige), medtem ko je ekipa SIP Šempeter izpadla iz prve lige, saj je zamenjala (prodala) mesto z Mariborom.

Tudi letos si obetamo obilico dobrih odbojkarskih predstav in bučne podpore s tribun, ki se na nemalo tekmah že lahko primerja s nekaterimi tekmami v prvi odbojkarski ligi.

Pari prvega kroga v II. DOL (16. oktober 2010):

Hoče - Fužinar Metal Ravne
Šoštanj Topolšica - Lubnik
Črna - Kekooprema Žužemberk
Braslovče - SIP Šempeter
Ekipa Marchiol II - TAB Mežica

 

Žreb in razpored tekem pa je bil opravljen tudi za preostale slovenske odbojkarske lige. Hočani imajo v sezoni 2010/2011 v ognju še eno železo. Druga ekipa (imenovana Hoče II) bo nastopala v vzhodni skupini 3. lige, kroglice pa so poskrbele že za derbi v uvodnem krogu. Mlada ekipa Hočanov se bo pomerila z drugo ekipo Maribora Nigrada.

Tudi druga ekipa iz Hoč (Hoče II) bo svojo prvo tekmo v sezoni 2010/2011 igrala na domačem terenu (telovadnici v Slivnici), le, da se sezona v III. ligi pričela teden dni prej kot v ligi višje.

Pari prvega kroga v 3. DOL (9. oktober 2010):

Hoče II - Maribor Nigrad
Beltinci - Mislinja
Turbina - LIP Poljčane