Mala odbojka zaključni turnir

V soboto, 1. 6. 2019, so  igralci male odbojke iz Hoč gostovali v Braslovčah v Savinjski dolini. Tudi na tej uvodni tekmi so igralci zaradi začetne nervoze pokazali veliko manj kot zmorejo. Nasprotnika nismo uspeli zaustaviti v napadu, ko nam je še lasten servis ponagajal je ekipa iz Kamnika naredila razliko, ki je do konca nismo več nadoknadili.
Sledila je zgodba iz preteklih turnirjev, da so igralci drugega niza suvereno premagali nasprotnika ter sotekmovalcem omogočili, da napake iz prvega niza popravijo. Po napetem nizu so zmagali nasprotniki.

Calcit Volley : Hoče    2:1    25:10, 14:25, 25:20


Druga tekma proti domačinom je bila nadaljevanje prve. Preveč podaj na mrežo, napak v napadu in na servisu je zaradi posledic prve tekme pustilo na igralcih preveč vtisa.

ŠD Braslovče : Hoče    2:1    25:15, 19:25, 25:13

Po turnirju smo se ustavili na zasluženi pizzi ter skupaj s starši, našimi zvestimi navijači, v sproščenem vzdušju poklepetali o tem in onem.
Če pod tekmovalnim delom sezone 2018/19 potegnemo črto bi lahko rekel, da so igralci iz turnirja v turnir napredovali in skozi sezono pokazali dobro igro skozi vse elemente igre. 
Po zaključnem turnirju se že v tem tednu pričnejo priprave za novo sezono, kjer bomo poizkusili popraviti letošnjo uvrstitev saj velika večina tekmovalcev ostane še eno leto v mali odbojki.

Hvala vsem za podporo v tej tekmovalni sezoni!  
 
Napisal:
Boštjan Koren, trener