V sredo že nova tekma

Takoj po končanem rednem delu, se prvenstvu nadaljuje v modri in zeleni skupini. Z domačo zmago nad ekipo Panvite so se Hoški odbojkarji uvrstili v modro skupino. Tekme 1. kroga so bile na sporedu v soboto 3.3.2018. Hoški odbojkarji so gostovali v Ljubljani pri serijskih prvakih, ekipi ACH Volley Ljubljana. Kljub dobremu pričetku in srčni igri so bili igralci ACH Volleya boljši nasprotnik in so zasluženo zmagali z rezultatom 3:0.
Bodo pa imeli Hočani že novo priložnost v sredo 7.3.2018, da si priborijo prve točke v modri skupni. Njihov nasprotnik bo ekipa Panvite Pomgrad iz Murske Sobote. Ekipi sta se srečali pred desetimi dnevi v zadnji tekmi rednega dela. Hočanom je uspelo presenetiti favorizirane goste. Ti bodo zato tokrat verjetno še bolj motivirani, kot na zadnji medsebojni teki, Hočani pa bodo tudi želeli pokazati, da zmaga ni bila naključna in da lahko z dobro igro mešajo štrene najboljšim ekipam v boju za naslov prvaka.


Tekma bo na sporedu v sredo 7.3.2018 ob 19.00 v VŠD Hoče. Vljudno vabljeni, da ekipa tudi z vašo pomočjo poskuša še enkrat premagati odlično ekipo Panvite Pomgrad.