Hočani s tremi reprezentanti

Slovenska mladinska in kadetska reprezentanca se v teh dneh pripravljata na kvalifikacije za svetovno oziroma evropsko prvenstvo. V obeh reprezentancah bodo barve Slovenije zastopali  igralci Odbojkarskega kluba Hoče.

Mladinska reprezentanca Slovenije se v Hočah pripravlja na kvalifikacijski turnir za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Kvalifikacijski turnir bo potekal v VŠD Hoče od petka, 9. januarja do nedelje, 11. januarja 2015. Barve reprezentance Slovenije bo zastopal MATEVŽ LEDINEK. Celotne priprave mladinske reprezentance je opravil tudi naš podajalec UROŠ PLANINŠIČ.

Kadetska reprezentanca Slovenije se v Mariboru pripravlja na kvalifikacijski turnir za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Turnir bo od 9.1.2015 do 11.1.2015 potekal v Sofiji. Nasprotniki naših fantov bodo zraven domače reprezentance Bolgarije, še reprezentanci Portugalske in Danske. Naši reprezentanti se bodo prvi dan pomerili z reprezentanco Portugalske, dan kasneje z Bolgarijo in zadnji dan turnirja še z Dansko. Barve slovenske kadetske reprezentance bosta zastopala člana OK Hoče ŽAN BERGLEZ in MIHA ŠIJANEC.