Homogeni Šempetrani premočni

Ekipa Hoče mladi, ki nastopa v 3. slovenski odbojkarski ligi, se je z velikimi pričakovanji odpravila v Šempeter. Po prikazanem na segrevanju so mladi Hočani pričakovali, da bodo domov odpotovali vsaj s kakšno točko v prtljagi. Po začetku tekme pa je upanje na osvojene točke hitro uplahnelo. Po nekaj začetniških napakah in veliko zgrešenih servisih, je prvi niz dobila domača ekipa na 19. točki. V drugem setu je bila slika nekoliko boljša. Vendar so napake na servisu v končnici seta znova prinesle veselje domači ekipi. Set se je končal na 23. V zadnjem setu pa je vsak igralec hoške ekipe zaigral svojo, individualno igro. Kar seveda ni prineslo drugega kot gladek poraz na 14. točki, proti zelo složni in homogeni domači ekipi. Več o tretji državni ligi lahko preberete tukaj.
Že v nedeljo zjutraj je sledil popravni izpit na kadetskem kvalifikacijskem turnirju v Mežici. Tokratna tekmeca sta bili kadetski ekipi Fužinarja in Mežice. Pod vtisom slabe igre iz prejšnjega večera, je ekipa strnila vrste in zanesljivo premagala obe koroški kadetski ekipi prepričljivo z 2:0 v nizih. Preostale rezultate kadetskih kvalifikacij najdete na www.odbojka.si.
Rezultati, 3. članska državna odbojkarska liga, vzhod: Šempeter II - Hoče mladi 3:0 (25:19, 25:23, 25:14); kadeti, kvalifikacije, skupina D: Hoče - Fužinar 2:0 (25:18, 25:18), Hoče - Mislinja 2:0 (25:22, 25:17).