Starejši dečki – kvalifikacije – skupina F

V prvem krogu je bila naša ekipa dečkov prosta, v drugem krogu kvalifikacij pa so v domači dvorani zabeležili prvi dve zmagi. Takrat so premagali ekipi OK Galeja in OK Murexin. Zmagi sta bili dokaj prepričljivi, saj nobeni od ekipi ni uspelo odščipniti več kot 9 točk v posameznem setu.
Veliko težja naloga pa jih je čakala v nedeljo, 9.11.2014 v tekmovanju 3. kroga kvalifikacij. Tekmovanje je potekalo v telovadnici OŠ Bojana Ilicha. Prva tekma je bila proti favoritom skupine, OK Maribor II. Tekma se je pričela slabo, saj so naši fantje imeli veliko problemov s sprejemanjem njihovih začetnih udarcev. S precej boljšo igro so jih v nadaljevanju naši fantje skoraj ujeli (21:20), nato pa ponovno popustili. Drugi set se je pričel in tudi končal slabo – 25:9 za OK Maribor. Pri naših fantih je bila vso tekmo največja težava lovljenje servisa. Fantje so imeli težave tudi v napadu, proti dokaj visokemu bloku.
Tudi druga tekma proti OK Galeji ni prinesla presenečenja. Naši fantje so v dveh setih oddali zgolj 7 točk.
Zaenkrat ostaja naša ekipa na 2. mestu, ki še prinaša uvrstitev v ligo za prvaka. Naš najresnejši konkurent za to mesto pa je ekipa OK Fram.

Povezava do rezultatov in lestvice v skupini F:
http://www.odbojka.si/tekmovanja2014/2014_DCI/2014_decki/2014_DCI_kv/2014_DCI_k_F