Starejši dečki suvereno začeli sezono

V nedeljo, 12. oktobra 2014  je ekipa starejših dečkov OK Hoče pričela s tekmovanji v novi sezoni. Preostale ekipe v skupini F so odigrale že en turnir, tako da je to bil 2. krog skupine F. Na prvem turnirju za naše fante, ki je bil odigran VŠD Hoče so sodelovale ekipe: Murexin, Galeja, Maribor II in Hoče. V tem krogu je bila prosta ekipa Gokop Fram.

Ekipa starejših dečkov je pred to sezono doživela spremembo na trenerski klopi. Ekipo je po treh letih uspešnega dela zapustil Boštjan Glodež. Na tem mestu se Boštjanu še enkrat zahvaljujemo za njegov prispevek k razvoju igralcev in celotnega kluba, ter mu na nadaljnji športni poti želimo veliko uspehov. Prepričani pa smo, da se bodo naše poti v prihodnosti še prepletale.

Ekipo je v letošnji sezoni prevzel Darij Kotnik, ki je v preteklosti že uspešno deloval v našem klubu. Darij se je zelo zavzeto lotil letošnje sezone in rezultat dela je bila igra na prvem turnirju, kjer so fantje prikazali lepo in zanesljivo igro. Pri tem je potrebno omeniti, da so zaradi bolezni manjkali 3 igralci, vendar se to v igri ni poznalo, saj so vsi igralci, ki so stopili na igrišče prikazali zanesljivo in borbeno igro.
 
Rezultati 2. krog, skupina F:
 
Hoče        :     Galeja            2 : 0 (25:07, 25:08)
Galeja        :    Maribor II        0 : 2 (09:25, 12:25)
Maribor II    :    Murexin        2 : 0 (25:12, 25:22)
Murexin    :    Hoče            0 : 2 (07:25, 09:25)

Naslednji turnir skupine F bo v nedeljo, 9. novembra 2014 ob 10.00 uri v O.Š. B. Ilicha v Mariboru.

Avtor: OK Hoče