Priprave – Hotel Mangart Bovec

Prva ekipa odbojkarskega kluba Hoče se je za pet dni odpravila na priprave priprave. Ponovno smo priprave opravili v znani bazi v Bovcu. Že tretje leto so nas  prijazno gostili v Hotelu Mangart, kjer so poskrbeli, da smo lahko razmišljali le o treningih, za ostalo pa so poskrbeli prijazni delavci Hotela Mangart. 
Domači trener Aleš Andlovič je na priprave odpeljal trinajsterico igralcev: Rok Dvoršič, Domen Repa, Miha Planinšič, Rok Špindler, Matija Primec, Dominik Klinc, Matevž Ledinek, Franc Timotej, Matjaž Lobnik,  Žan Brglez, Uroš Planinšič, Miha Šijanec, Andrej Ledinek.
Na žalost se je teden dni odhodom poškodoval Gal Krajnc, ki bo zaradi poškodbe dalj časa odsoten iz igrišč. Vsi v klubu držimo pesti, da bo rehabilitacija čim uspešnejša in da se bo Gal čim hitreje vrnil med soigralce.
Fantje so opravili 8 treningov in odigrali 2 trening tekmi.
»Fantje so trdo garali, saj domala nihče izmed njih ni bil vajen trenirati dvakrat dnevno. Seveda smo v tej fazi sezone osredotočeni na popravljanje posameznih elementov odbojkarske igre in seveda na pridobivanje prepotrebne vzdržljivosti. Glede na to, da je ekipa precej pomlajena, so bile priprave za marsikaterega igralca prve v življenju. Navkljub vidni utrujenosti so fantje stisnili zobe, kar se jim bo obrestovalo šele v najnapornejših trenutkih sezone,« je na kratko vtise s priprav strnil trener Aleš Andlovič. Hočani so odigrali tudi dve prijateljski tekmi in na obeh slavili, spodbudno pa je, da so levji delež na teh tekmah lahko nosili tudi mladeniči iz drugega plana, pred katerimi je še svetla odbojkarska prihodnost.

Rezultat pripravljalnih tekem:
Olimpia – Hoče 0 : 5
Prigo Brezovica – Hoče 2 : 3

Na koncu bi se radi osebju Hotela Mangart zahvalili za gostoljubnost v dneh, ki smo jih preživeli pri njih. Z veseljem se bomo vračali k njim tako na priprave, kot tudi na oddih, kar toplo priporočamo vsem, ki si želijo ogledati lepote v tem koncu Slovenije.