Ekipa male odbojke v 2. krogu

Turnir 1. kroga državnega prvenstva za dečke v mali odbojki je potekal v soboto, 14.12.2013, v VŠD Hoče. Dečki so bili zelo navdušeni in nemirni, da se je tekmovanje končno pričelo.

Prvo tekmo so dečki igrali proti sosednji ekipi Lunos Maribor II. Tekma se je pričela zelo izenačeno ..., a vendar so bili gostje bolj zbrani in so naredili manj napak ter niza zmagali s 25:20 in 25:19.
Drugo tekmo so dečki igrali proti poraženi ekipi iz drugega igrišča in sicer proti ekipi Murexin iz Slovenske Bistrice. V tej tekmi so se dečki nekoliko zbrali, saj so vedeli, da ni več šale in so odigrali, tako kot je treba. Ekipo Murexina so premagali z 2:0 v nizih.
V tretji tekmi pa so mladi Hočani igrali proti poražencu od zmagovalcev iz prvih dveh tekem in to je bila ponovno ekipa Lunos Maribor II. Tokrat so dečki igrali bolj zbrano in brez strahu. Domačini so naredili manj napak kot v prvi tekmi in trud je bil poplačan, saj so zmagali tekmo z 2:1 v nizih.

Tako so domačini uspešno zaključili turnir na drugem mestu. Sedaj pa sledijo priprave na 2. krog tekmovanja, ki bo 18.1.2014.

 

Več o rezultatih 1. kroga