Hočani zbrani do konca

Minulo soboto, 7.12.2013, je ob 19.00 uri v VŠD v Hočah potekala tekma II. državne moške odbojkarske lige. Pomerili sta se ekipi OK Hoče in gostje iz Brezovice. Na ligaški lestvici so Hočani imeli pičlo točko prednosti. V dvorani se je zbralo tudi kar precej navijačev, kateri so želeli zmago domačih odbojkarjev.

Tekmo so začeli bolje gosti, kateri so v končnico seta prišli z sorazmerno veliko prednostjo ( 21 : 24 ). Vendar so domačini ubranili prvo zaključno žogo. Nakar je na servis pri rezultatu 22 proti 24 prišel mlad Timi Franc in pokazal v kakšnega odbojkarja se razvija. S super servisi je obrnil potek seta in domačini so slavili 26 : 24.
V drugem setu smo gledali popolno prevlado domačinov na terenu. Vnovič je Timi Franc z nekaj izjemnimi servisi demoraliziral nasprotnike in Hočanom priigral prednost 8 : 2 do prvega tehničnega time-outa. Set so brez problemov pripeljali do konca in slavili s 25 : 15.
V tretjem setu je sprva kazalo, da gostje še niso vrgli puške v koruzo in pokazali močen odpor v začetku. Vendar so Hočani ostali zbrani do konca in set obrnili v svojo korist ravno takrat ko je to bilo najbolj potrebno. Tudi tretji, zadnji set je pripadel njim s 25 : 20. S tem so si Hočani priigrali nove tri točke v boju za najvišja mesta na ligaški lestvici.

Sedaj je pred našimi odbojkarji novoletna pavza. Pred domačo publiko bodo zopet nastopili 18.1.2014 ob 19 00 uri v VŠD v Hočah. V goste prihaja ekipa Mokronoga. Vabljeni !!!