Kočevje osvojeno

V soboto 16.11. 2013 je potekalo 5. kolo II. državne odbojkarske lige za moške. Naši fantje so se odpravili na gostovanje v oddaljeno Kočevje. Kljub temu da so se na poti nekajkrat izgubili, so naposled vseeno prišli pravočasno v telovadnico.

Hočani so bili favoriti na papirju, vendar so morali to vlogo še pokazati na igrišču. Svoje ambicije so razkrili v prvih točkah tekme, saj so suvereno povedli in prvi set pripeljali brez problemov do konca. Domačini so v prvem setu osvojili zgolj 12 točk in tako je prvi set pripadel Hočanom ( 25 : 12 ). Drugi set so domačini začeli bolj odločno, vendar kljub temu niso Hočanov nikoli v setu resneje ogrozili. Tudi drugi set so osvojili gostje ( 25 : 20 ). Odbojkarji iz Kočevja kljub porazu v setih z 2 : 0 niso izgubili upanja in so v zadnji set vstopili bolj odločeni v svojo zmago kot poprej. Z dobro igro so si domačini priigrali veliko prednost v začetku seta, a so jih Hočani začenjali dohitevati točko po točko. Prvo izenačenje je bilo pri 18 : 18. V končnici seta pa so gostje iz Hoč znova dokazali, da so želnji zmag in so set obrnili v svojo korist ( 26 : 24 ) in s tem osvojili nove tri točke v boju za vrh lestvice.

Naslednjo soboto 23.11.2013 ob 19.00 uri prihajajo na težko gostovanje odbojkarji iz Črnuč, kateri zasedajo trenutno prvo mesto na prvenstveni lestnici. Naši fantje bodo potrebovali glasno podporo iz tribun, zato pridite in pokažite podporo naši ekipi!

Vabljeni!