Nove tri točke

Naši odbojkarji so se v soboto odpravili na prvo letošnje gostovanje. Pot jih je vodila v Mokronog, kjer so se pomerili z domačo ekipo.

Pričakovati je bilo napeto tekmo, saj je telovadnica v Mokronogu zelo neprijazna za igranje in imajo gostje tam zato vedno težave. Vendar so Hočani hitro pokazali, zakaj so se vozili tako daleč. Od začetka prvega seta dalje so prevzeli pobudo, katere niso izpustili do konca tekme.

Prvi set sicer izgleda, da je bil razmeroma izenačen, vendar na terenu temu ni bilo tako. Hočani so si s svojo igro pred zaključkom seta priigrali veliko prednost, zato je lahko trener Aleš Andlovič zamenjal velik del ekipe in ponudil priložnost tudi igralcem, kateri drugače igrajo za odtenek manj. Hoče so set dobile z 25 : 23. Drugi set so Hočani začeli s spremenjeno postavo, vendar dvomov o zmagovalcu ni bilo. Vsi mladi igralci so svojo ponujeno priložnost dokaj dobro izkoristili in premagali domačine z 25 : 19. Tudi v tretjem setu je bila slika identična sliki v drugem. Kljub vsem menjavam, so hočani dokazali, da so kvalitetnejše moštvo. Tudi tretji set je pripadel gostom in sicer z 25 : 19. S to zmago so Hočani potrdili, da sodijo na vrh prvenstvene lestvice.

Naslednjo soboto, 26. 10. 2013, se ob 19. uri v VŠD Hoče obeta derbi vrha lige. V goste prihaja ekipa Murexin iz Slovenske Bistrice. Naši fantje bodo potrebovali vso možno podporo iz tribun, zato pridite in jih spodbujajte!

Vabljeni