Ambiciozno v novo sezono

Minulo soboto (12. oktobra 2013) se je pričela nova sezona v moški članski odbojkarski ligi. Žreb je obema ekipama odbojkarskega kluba iz Hoč določil, da sezono odpreta pred domačim občinstvom. Ekipi sta dokazali, da sta med »počitnicami« trdo garali, saj sta obe prepričljivo premagali tekmece. Obe članski ekipi odbojkarskega kluba Hoče sta v primerjavi z minulo sezono doživeli nekaj sprememb. Ekipo Hoče mladi bodo povečini tvorili igralci, ki so v minuli sezoni osvojili naslov državnih prvakov med starejšimi dečki. Gre za nadarjeno generacijo, ki bo s trdim delom na treningih izkušnje nabirala na tekmah tretje lige.

Igralski kader ekipe Hoče mladi: Matjaž Lobnik, Jan Kotnik, Marino Varga, Žan Berglez, Uroš Planinšič, Miha Šijanec, Andrej Ledinek, Vasja Pirc, Grega Colnarič, Miha Cafuta.


Prvi ekipi pa se je pridružila četica mladih igralcev, ki so lani osvojili naslov najboljše slovenske ekipe med kadeti. Treningi z boljšimi soigralci jim bodo še kako dobro deli in vsaka minuta prebita na parketu v drugoligaški konkurenci bo zanje še kako dobrodošla. Jedro ekipe je napram lanski sezoni ostalo domala nespremenjeno. Nosilci igre so ostali zvesti klubu, se pa je treningom ponovno pridružil Jure Senekovič, ki je povsem okreval po prometni nesreči.

Igralski kader ekipe Hoče, podajalca: Lovro Hartman, Gal Kranjc; sprejemalci: Domen Repa, Jure Senekovič, Matevž Ledinek, Matija Primec, Dominik Klinc; korektor: Miha Planinšič; blokerji: Dejan Medved, Rok Špindler, Timotej Franc; libero: Rok Dvoršič.