Uspešen začetek sezone

V nedeljo, 06.10.2013, je v VŠD Hoče potekal prvi kvalifikacijski turnir za starejše dečke v letošnji sezoni. V skupini E, s katere prvi dve mesti vodita v "A" ligo vzhod za starejše dečke, nastopajo ekipe: Mislinja, Vuzenica, Fram, Fužinar Ravne in Hoče.

V prvi tekmi so mladi hoški odbojkarji zanesljivo opravili z vrstniki iz Vuzenice z 2:0 (25:10, 25:13). Na drugem igrišču pa smo lahko spremljali zelo napeto tekmo med ekipama Mislinje in Fužinarja, kjer so na koncu pokazali več zbranosti mladi odbojkarji iz Mislinje ter dobili tekmo z 2:1 v nizih.
V drugi tekmi so se mladi Hočani pomerili z dečki iz Mislinje. Igra domačinom nikakor ni stekla, predvsem je bilo preveč napak na servisu, tako da se je obetal napet zaključel prvega niza. Na koncu niza so se domačini le zbrali ter niz dobili z 25:22. V drugem nizu pa smo lahko spremljali le enosmeren promet saj mladi Hočani niso ničesar prepustili naključju ter so niz suvereno dobili z 25:08.
Na sosednjem igrišču so se zmage z 2:0 v nizih, nad vrstniki iz Vuzenice, veselili dečki iz Raven na Koroškem.

Naslednji turnir ima ekipa OK Hoče v nedeljo, 20.10.2013. Mladi Hočani se bodo v Mislinji pomerili z ekipama Fužinarja in Mislinje.

Več o razporedu tekem in rezultatih skupine E