Takoj za najboljšimi

V nedeljo, 12.05.2013, so dečki male odbojke igrali še zadnji turnir za mesta. Zgodaj zjutraj  so odpotovali na gostovanje v Kostanjevico na Krki.
Prva tekma je bila prav proti domačinom. V prvem nizu sta bili ekipi dokaj izenačeni, a vendar so na koncu gostje iz Hoč pokazali večjo zbranost in niz zmagali s 25:21. Tudi v drugem nizu je bil boj dokaj izenačen. A vendar se domačinom ni izšlo in so tudi ta niz izgubili s 25:19. Tako so mladi Hočani zmagali prvo tekmo z 2:0 v nizih.
Drugo tekmo so igrali proti že zelo znani ekipi iz prejšnjih turnirjev, saj so sedaj igrali med seboj že četrtič, in sicer proti ekipi iz Braslovč. V prvem nizu je ekipa iz Braslovč pokazala zelo dobro igro in Hočani so izgubili niz s 25:19. V drugem nizu se je zgodil velik preobrat in Hočani so zmagali s 25:09. V tretjem nizu pa je šlo za res, tokrat se Hočani niso pustili kar tako, in so zaigrali bolj zbrano. Zbranost se je obrestovala in niz so zmagali s 25:20. Tako so tudi drugo tekmo zmagali z 2:1.

Več o mala odbojka

To je bil zadnji turnir za ekipo male odbojke OK Hoče. Mladi odbojkarji so na koncu zasedli zelo dobro 9. mesto v državi.