Mlajši dečki brez polfinala

Po izpadu iz rednega dela v mali odbojki, so mladi hoški odbojkarji v "finalu repasaža" igrali prvo tekmo proti ekipi Calcit Volleyball I.  Tekmo so fantje začeli zelo nezbrano ter nesigurno.Ta nezbranost je bila prisotna skozi ves prvi niz in posledično so ga tudi izgubili s 25:13. V drugem nizu so igrali malo bolje, a vendar tudi to ni bilo dovolj in niz so izgubili s 25:19.
Drugo tekmo so igrali že proti znani ekipi iz Braslovč. V prvem nizu je bila igra obeh ekip izenačena, a vendar je ekipa iz Braslovč dobila prvi niz s 25:22. V drugem nizu se je slika malo obrnila in Hočani so niz dobili s 25:18. Tudi v tretjem nizu so fantje iz Hoč ostali zbrani in dobili niz s 25:20 ter tako zmagali tekmo z 2:1 v nizih.
Tretjo tekmo so igrali proti ekipi GO Volley. Nasprotniki so igrali zelo dobro in tako fantje iz Hoč niso imeli nobene možnosti, tekmo so izgubili z 2:0 (25:14, 25:19).
In tako so mladi Hočani zaključili z bojem za polfinale državnega prvenstva v mali odbojki. Nastopali pa še bodo na turnirjih za mesta.

Več o mala odbojka