Obe ekipi na koncu četrti

V soboto, 16.03.2013, je prva ekipa gostovala v Žirovnici, druga ekipa pa je doma igrala zaostalo tekmo z ekipo iz Šoštanja.


V zadnjem krogu 2. DOL za moške so Hočani gostovali v Žirovnici ter tesno izgubili s 3:2 v nizih ter tako zaključili letošnjo sezono na končnem 4. mestu.

Končni vrstni red v 2. DOL moški

 

V domači dvorani pa sta se v prestavljeni tekmi 17. kroga 3. DOL za moške pomerili ekipi Hoče mladi in Šoštanj Topolščica II.
Ekipi sta bili pred to tekmo, z enakim številom točk, na razpredelnici ena za drugo, tako da je ta tekma odločala kdo bo na koncu osvojil končno 4. mesto v 3. DOL za moške.
Gostje iz Šoštanja so tekmo pričeli odločno, vendar domači fantje niso dopustili, da bi se preveč oddaljili, z nekaj uspešno izvedenimi akcijami so dosegli točko za točko in goste hitro ujeli ter prehiteli. Prvi niz so tako mirno pripeljali do konca. V drugem nizu je domača ekipa zaigrala še bolje ter niz gladko odločila v svojo korist. Tretji niz so spet bolje pričeli gostje, vendar so jih Hočani hitro ujeli. Domačini so vodili skozi cel niz, na koncu pa skoraj dopustili, da bi jih gostje ujeli in osvojili niz. Toda zaključek je le pripadel domačim hoškim odbojkarjem.
Fantje so v zadnji domači tekmi 3. DOL v letošnji sezoni tako zmagali dokaj prepričljivo s 3:0 (25:21, 25:17, 25:23).

Več o 3. DOL moški

V zadnjem krogu 3. DOL se bo ekipa Hoče mladi, 23.03.2013, ob 17.00 uri pomerili v gosteh s sosedi iz Frama.