Odličen vikend hoških odbojkarjev

 

V tem vikendu so imeli naši odbojkarji kar štiri tekme, članska ekipa je gostila ekipo Braslovč, druga ekipa se je pomerila v Slivnici z ekipo Mislinje, starejši dečki pa so v Mariboru imeli turnir drugega kroga A-lige za starejše dečke. Vse ekipe so bile zelo suverene in vse dosegle maksimalne zmage, brez izgubljenega niza.

V 11. krogu 2. DOL je članska ekipa gostila ekipo Braslovč, ki v letošnji sezoni še ni zabeležila zmage. Domači fantje so se zavedali, da so nesporni favoriti za zmago, vendar so kljub temu  tekmo začeli zelo skoncentrirano in brez vsakršnega podcenjevanja nasprotnika. Ekipa Braslovč razigranim domačim fantom ni bila kos, tako da je lahko domači trener Aleš Andlovič v igro poslal vse igralce. V nobenem trenutku tekme ni bil vprašljiv zmagovalec tekme in tako so fantje v drugem delu sezone dosegli še drugo zaporedno zmago.

Prihodnji teden čaka ekipo težko gostovanje pri ekipi  Šoštanj Topolšice, ki suvereno vodi na prvenstveni lestvici. Fantje kažejo, da je forma v vzponu in tako, tudi na gostovanje v Šoštanj ne odhajajo z vnaprej izobešeno belo zastavo. V želji da prikažejo dobro igro jim zaželimo, da bo dobra igra prinesla tudi pozitiven rezultat.