Odličen zaključek leta 2011

 

 

V devetem krogu 2. DOL je članska ekipa gostila ekipo Fužinar Metal Ravne, ki do tega kroga še ni poznala poraza v tej sezoni in so veljali za favorita tudi na tej tekmi. Domačim fantom je to predstavljal še dodaten motiv. Že na začetku tekme se je videlo, da so domači fantje zelo razpoloženi in gostom tokrat ne bo lahko priti še do devete zaporedne zmage. Tako v prvem kot tudi v drugem setu se je odigrala nadvse razburljiva končnica, ki je obakrat pripadla našim fantom. V tretjem setu pa je bila prikazana verjetno najboljša igra v tem delu sezone, gosti enostavno niso imeli nobenega odgovora na igro naših fantov, ki so zadnji set zmagali zelo suvereno. Veselje v domačem taboru je bilo razumljivo veliko, tako med igralci kot gledalci. 

Ekipa je po nekaj slabšem začetku sezone v zadnjih štirih krogih dosegla 3 zmage in tako ujela priključek s sredino prvenstvene lestvice. Zadnji rezultati dajejo upanje, da se lahko ekipa v spomladanskem delu še povzpne po lestvici.

Igralci se bodo po nekaj prostih dnevih že začeli pripravljati na drugi del sezone, ki se začne 28. januarja 2012 z gostovanjem  v Vuzenici.