Sklonjenih glav iz Limbuša

Turbina - Hoče II 3:2 (25:22,16:25,25:14,19:25,17:15) Turbina: Lazar, Krampl, Veber, Grahor, Rauh - libero, Čresnik, Sternad, Marin, Strmšnik, Onič, Poglavnik, Havzenbah
Hoče II: Tomaž Orthaber – libero, Dominik Klinc, Matija Primec, Rok Špindler, Timotej Franc, Urban Krajnc, Dejan Polšak, Aleksander Kop.

Druga ekipa odbojkarskega kluba Hoče se je ta konec tedna po zimskem premoru mudila v Limbošu pri tamkajšnjem klubu OK Turbina.

Zadnje uvrščena ekipa v 3. DOL je motivirana pričakala Hočane, ki še vedno igrajo z dokaj zdesetkano ekipo, za nameček pa se je eden izmed vidnih članov moštva Miha Planinšič pridružil prvi ekipi OK Hoče, kjer bo do konca sezone tudi treniral in igral.

Tekma se je tako začela po željah domačinov, ki so dobili prvi niz. Hočani so v drugem z nekaj lepimi in atraktivnimi akcijami dokazali, da so priprave na spomladanski del sezone potekale dobro in izid izenačili. Nato pa sta ponovno sledila dva turbolentna niza. Prvega so z kar precejšnjo prednostjo dobili domačini, drugega pa prav tako zelo prepričljivo Hočani.

Vse to skupaj je pomenilo, da se bo končna delitev točk odločala v petem podaljšanem nizu. Več zbranosti so pokazali domačini in tudi z kančkom sreče prvič letos slavili.

Ekipa iz Hoč tako drug del sezone ni začela najbolj prepričljivo a sedaj imajo 14 dni časa, da popravijo svoje napake in se pod taktirko trenerja Aleša Andloviča dobro pripravijo na obračun proti Mislinji.

Tekma se bo 5.2.2011 začela ob 19.00 uri.