Mariboru odščipnili točko

Maribor II – Hoče II 3:2 (21:25,25:21,25:27,25:19,15:10)
OŠ Bojana Ilicha, Maribor, gledalcev 100, sodnika Velec (Rače) in Turk (Maribor).
Maribor II: Zidar, Virtič, Heričko, Jurgec - libero, Alegro - libero, Čašar, Cvetkovič, Mihajlovič, Bratina, Ekart, Uremovič, Kos, Dukarič, Donik.
Hoče II: Orthaber – libero, Klinc, Primec, Planinšič, Franc, Polšak, Kop.

Druga ekipa odbojkarskega kluba Hoče se je ta konec mudila na gostovanju pri »sosedih« v Mariboru. V športni dvorani osnovne šole Bojana Ilicha smo spremljali napeto in izenačeno igro, odločitev o zmagovalcu pa je padla šele v petem, odločilnem nizu.

Hočani, ki so po nizu dobrih predstav prišli na vroč teren v Maribor izredno motivirani, so odlično začeli tekmo in kljub izenačenosti prvi niz dobili s 21:25. V vseh naslednjih nizih smo spremljali zelo napeto igro, oboji so izkoriščali predvsem napake nasprotnika in nobeni ekipi si ni uspelo priigrati večje, odločilne prednosti. Ob tako izenačeni igri je bilo jasno, da bomo spremljali dolgo in napeto tekmo.

V petem odločilnem nizu so več zbranosti pokazali domačini, ki so tako pred domačimi navijači slavili s 3:2. Kljub porazu in zaključenem nizu zmag pa tudi ekipa iz Hoč ni razočarala in z optimizmom pričakuje tekmo z Endal Vuzenico, že ta konec tedna.

Tekma se bo 4. decembra 2010 v OŠ Slivnica pričela ob 16.00 uri! Vsi zvesti navijači pridite na tekmo že par minut pred tekmo, saj je kasneje otežen vstop na tribuno.

Vljudno vabljeni!