Hočani v 6. krogu prosti

V 6. krogu vzhodne skupine 3. moške slovenske odbojkarske lige je prišel na vrsto počitek za ekipo iz Hoč. Po ne najboljšem uvodu v sezono, ko so odbojkarji iz Hoč še iskali pravo formo, so na zadnjih dveh tekmah pokazali, da so nekaj izkušenj že nabrali. Da se forma stopnjuje so pokazali predvsem na zadnji tekmi, ko so v domači dvorani gladko odpravili ekipo OK Turbina in se na lestvici povzpeli na peto mesto.

Ekipa, ki je igralski kader črpa pretežno iz svoje odbojkarske šole, saj večina članov še vedno igra za mladinsko ali kadetsko selekcijo, je pokazala, da se z voljo in treningi da marsikaj doseči. V 6. krogu je tako prišel zaslužen krog počitka tudi za njih, vsi skupaj pa se trudijo da bi formo do naslednje tekme še dvignili.

Ekipa OK Hoče II svoje tekme nadaljuje 20. novembra 2010, ko v goste prihaja ekipa iz Mislinje. Pred polnimi domačimi tribunami in odličnim vzdušjem v OŠ Slivnica se odbojkarji in gledalci ponovno nadejajo nove dobre predstave Hočanov. Tekma se ob pričela ob 16. uri!

Vljudno vabljeni!