Slovo v 1/8 finala pokala

Marchiol Vodi - Hoče 3:0 (25:14, 25:10, 25:16)
Marchiol Vodi: D. Koncilija, Krivec, Basaneže, Orel, Bregant, Stanič, Čabarkapa, Vidič, Polgar, Kuburović, M. Koncilija, Sirk.
Hoče: Alain Šumer, Urban Repa, Rok Dvoršič – libero, Grega Košič, Bine Zadravec, Lovro Hartman, Miha Germ, Domen Repa, Jaka Senekovič, Marko Žižek, Boštjan Polšak; trener: Andrej Terzer.

V povratni tekmi osmine finala pokala so Hočani gostovali pri ekipi Marchiol Vodi iz Prvačine. Po napeti prvi tekmi so v vrstah prvoligaša Marchiol Vodi strnili svoje vrste in pokazali, zakaj sodijo med slovensko prvoligaško odbojkarsko elito. Hočani, ki tokrat res niso bili razpoloženi za igro, niso našli odgovora na igro domačinov, ki so iz točke v točko povečevali prednost. Končni rezultat se je tako ustavil pri 3:0 (25:14, 25:10, 25:16) za Marchiol Vodi, ki so tako zanesljivo napredovali v četrtfinale slovenskega pokala.

Kljub ne ravno bleščeči igri Hočanov na povratni tekmi osmine finala pokala, pa je že sama uvrstitev v osmino finala lep uspeh. Hočani sedaj nadaljujejo svoje tekme v ligaškem prvenstvu, kjer jih po enotedenskem premoru 6. novembra čaka obračun z ekipo SIP Šempeter. Tekma bo odigrana v športni dvorani II. gimnazije Maribor, s pričetkom ob 18. uri.